Sport

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 18. kedd, Erik

Sport

 • Karate Ifi Kupa: Bronzérmes gútaiak

  2012.03.14 // Sport

  Többségében bronzérmekkel tértek haza a gútai karatékák a vasárnap Komáromban megrendezett Szlovák Karate Ifi Kupa második fordulójáról.

 • Óvatosan kezdtek a dzsúdósok

  2012.02.29 // Sport

  Ötödik helyen kezdett a gútai cselgáncsklub növendékeiből álló serdülők csoportja az első liga első fordulóján.

 • Övvizsgákat tettek a judósok

  2012.01.24 // Sport

  Sikeres övvizsgát tett az elmúlt napokban tizennégy gútai cselgáncsozó. A meglehetősen fárasztó edzéseken az új technikák elsajátítása illetve a felkészülés volt a cél, amelynek köszönhetően a résztvevők egy technikai fokozattal feljebb léptek.

 • Háromkirályok regionális asztalitenisz verseny

  2012.01.10 // Sport

  A hagyományosan a Háromkirályok regionális asztalitenisz versenyen a gútaiakon kívül játékosok érkeztek Komáromból, Vágfarkasdról, Negyedről, Nagycétényből, Érsekújvárból, Vágsellyéről, Nádszegről és Tornócról, valamint Vághosszúfaluról.

 • Gútai kerekesek a világ legjobbjai között

  2011.12.21 // Sport

  Sporttörténeti sikert könyvelhet el a gútai teremkerékpárklub, hiszen növendékei részt vettek a Japánban megrendezett világbajnokságon. Hajdú Andrea klubvezető védencei bronzéremmel tértek haza. Szabó Dóra, Vincze Alica, Csente Viktória és Vas Korina visszatekintésünkben felidézik a verseny és az ott tartózkodás legemlékezetesebb pillanatait és élményeiket.

 • Ismét tarolt a Taiyó klub

  2011.11.30 // Sport

  A karatékák szombaton Nyitrán vettek részt a Kachikan Cup elnevezésű nemzetközi karateversenyen, ahol öt ország negyvénkét klubjának közel félezer versenyzője lépett a tatamira.

 • Három gútai érem Kassáról

  2011.11.23 // Sport

  Újabb sikert könyvelhet el a gútai Taiyó karateklub. Kiss Tibor védencei az ifik és juniorok Kassán megrendezett viadalán bizonyították rátermettségüket, és jó szereplésüknek köszönhetően három érmet sikerült begyűjteniük.