Sport

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 16. vasárnap, Botond, Mózes

Sport

 • Gútai elsőségek a járási gyermek és nyugdíjas horgászversenyen

  2014.09.16 // Sport

  Elsőízben került megrendezésre Gútán a Járási Gyermek és Nyugdíjas horgászverseny, amelyre a házigazdán kívül komáromi, naszvadi, bogyaréti és vágfarkasdi pecások is eljöttek. Mintegy tizenöten álltak rajthoz az A Mi Gútánkért Polgári Társulás által szervezett megmérettetésen.

 • Foci: Budapest helyett Gútáért rúgja a gólokat

  2014.09.03 // Sport

  Nem semmi fociteljesítményt láthattak azok, akik a gútai Gőgh Kálmán sportpályán látták Gúta és Galánta összecsapását. Olyan jól játszottak a gútaiak, hogy 3:1-re nyertek. Legtöbb gólt Magyar Zsolt lőtt, aki Budapestről érkezett Gútára és azóta megállás nélkül rúgja a gólokat.

 • VB ezüstérmessel edzettek a gútai kerekesek

  2014.07.30 // Sport

  Nemzetközi edzőtábort tartott Gútán a helyi teremkerékpár egyesület. Öt ország mintegy negyven sportolója erősített gútai helyszíneken, hiszen a sportcsarnokon kívül három iskolai tornateremben zajlottak a felkészülések.

 • Megszakítás nélkül kézilabdáztak Gútán

  2014.07.21 // Sport

  Mahor Mihály hetes dobásával ért véget a huszonnégy órás jubileumi kézilabda. A Nemzedékek találkozója címet viselő tornát megszakítások nélkül egy egész nap játszották.

 • Aranyat ért a hastáncuk

  2014.07.08 // Sport

  Sikeresen szerepelt a gútai Farafir hastánccssoport a magyarországi Gyöngyösön megrendezett nemzetközi hastáncfesztiválon. A megmérettetésen mintegy nyolcvan fellépő között ott voltak a gútai csapat gyermek növendékei.

 • Gútaiak is nyertek a Látványtánc EB-n

  2014.07.03 // Sport

  A Kartai Adél által vezetetett tánccsoportok is nyertek az ötödik éve megrendezendő Látványtánc Európa Bajnokságon Romániában. A megmérettetés idén Székelyudvarhelyen került megrendezésre.

 • Gólakadémiát tartottak Gútán

  2014.06.27 // Sport

  Kispályás focitornát rendeztek a gútai Gőgh Kálmán stadionban. A város ifjú focicsemetéi Galánta, Érsekújvár, Tótmegyer és Dunamocs csapataival karöltve két kategóriában (U8 és U10) versenyeztek a legjobb helyezésekért.

 • Karate EB: Éremeső érte a gútaiakat

  2014.06.18 // Sport

  Rendkívül sikeres volt a gútaiak számára a hétvégén az érsekújvári Millenium sportcsarnokban megrendezett Shito ryu stílus Európa bajnoksága. A megmérettetésen Gútáról a Taiyó karate klub valamint a Corvin HE növendékei vettek részt. Igazán kitűnő eredmények születtek.