Városunkról

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 16. vasárnap, Botond, Mózes

Városunkról

 • Gúta régen és most

  2014.08.12 // Városunkról

  Hogy néztek ki száz évvel ezelőtt az épületeink? Most megmutatjuk a múltat és a jelent egyszerre! Kattintson a csúszkára és utazzon az időben egy mozdulattal.

 • Legvonzóbb a gútai vízimalom

  2014.07.16 // Városunkról

  Legattraktívabb turisztikai látványosság lett a gútai vízimalom az EPS ügynökség ötödízben megszervezett versenyen. Idén tíz „versenyző” mérettette meg magát.

 • Szavazz a gútai vízimalomra!

  2014.06.20 // Városunkról

  Szavazásra buzdítja a lakosokat Horváth Árpád polgármester, hogy a gútai vízimalom sikeresen szerepeljen egy megyei turisztikai attrakciókat bemutató versenyben. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott felhívásban szerepel, hogy az EPS ügynökség által meghirdetett versenyben a Nyitra megye legkedveltett turisztikai helyszínek között szerepel a gútai vízimalom is.

 • Kisalföldi tanyákról írt könyvet Angyal Béla

  2013.04.15 // Városunkról

  Gúta és vonzáskörzetének településnéprajzáról szóló kötetet jelentetett meg a Fórum Kisebbségkutató Intézet Etnológiai Központja. A Lokális és regionális monográfiák hetedik kiadványának anyagát Angyal Béla, gútai helytörténész kutatásai adják.

 • Gúta régi képeslapokon 3. rész

  2013.03.30 // Városunkról

  Ebben a kis sorozatban a városról készített régi képeslapokat tárjuk a nyilvánosság elé. Nem csupán a képeket tesszük közkinccsé, de a hátulján levő üzeneteket is.

 • Gúta régi képeslapokon 2. rész

  2013.03.29 // Városunkról

  Ebben a kis sorozatban a városról készített régi képeslapokat tárjuk a nyilvánosság elé. Nem csupán a képeket tesszük közkinccsé, de a hátulján levő üzeneteket is.

 • Gúta régi képeslapokon

  2013.03.27 // Városunkról

  Ebben a kis sorozatban a városról készített régi képeslapokat tárjuk a nyilvánosság elé. Nem csupán a képeket tesszük közkinccsé, hanem a hátulján levő üzeneteket is.