Üdvözöljük Gútán!
2024. május 8. szerda, Mihály
Szórványos felhőzet
6 °C
Szórványos felhőzet

Sport

Karate: Jóba aranyat hozott Horvátországból

Sorra vert mindenkit a gútai Taiyó karate klub egyre sikeresebb növendéke. Jóba Attila (+70kg kategória, kumite) a hétvégén a horvátországi Fiume város Zamet Sport Központjában megrendezett 14. Nyílt Karate Bajnokságról a legcsillogóbb éremmel tért haza.

Gútai elsőségek a járási gyermek és nyugdíjas horgászversenyen

Elsőízben került megrendezésre Gútán a Járási Gyermek és Nyugdíjas horgászverseny, amelyre a házigazdán kívül komáromi, naszvadi, bogyaréti és vágfarkasdi pecások is eljöttek. Mintegy tizenöten álltak rajthoz az A Mi Gútánkért Polgári Társulás által szervezett megmérettetésen.

Foci: Budapest helyett Gútáért rúgja a gólokat

Nem semmi fociteljesítményt láthattak azok, akik a gútai Gőgh Kálmán sportpályán látták Gúta és Galánta összecsapását. Olyan jól játszottak a gútaiak, hogy 3:1-re nyertek. Legtöbb gólt Magyar Zsolt lőtt, aki Budapestről érkezett Gútára és azóta megállás nélkül rúgja a gólokat.

VB ezüstérmessel edzettek a gútai kerekesek

Nemzetközi edzőtábort tartott Gútán a helyi teremkerékpár egyesület. Öt ország mintegy negyven sportolója erősített gútai helyszíneken, hiszen a sportcsarnokon kívül három iskolai tornateremben zajlottak a felkészülések.

Aranyat ért a hastáncuk

Sikeresen szerepelt a gútai Farafir hastánccssoport a magyarországi Gyöngyösön megrendezett nemzetközi hastáncfesztiválon. A megmérettetésen mintegy nyolcvan fellépő között ott voltak a gútai csapat gyermek növendékei.

Gútaiak is nyertek a Látványtánc EB-n

A Kartai Adél által vezetetett tánccsoportok is nyertek az ötödik éve megrendezendő Látványtánc Európa Bajnokságon Romániában. A megmérettetés idén Székelyudvarhelyen került megrendezésre.

Gólakadémiát tartottak Gútán

Kispályás focitornát rendeztek a gútai Gőgh Kálmán stadionban. A város ifjú focicsemetéi Galánta, Érsekújvár, Tótmegyer és Dunamocs csapataival karöltve két kategóriában (U8 és U10) versenyeztek a legjobb helyezésekért.